Services

Naast het verhuren van materiaal, verzorgen wij ook onderstaande services.

Transport en afleverservice

Locatiewerk kan haar materialen bezorgen en afhalen op locatie op een door jou gewenst tijdstip. Hieraan zijn kosten verbonden die afhankelijk zijn van de locatie, dag en tijdstip. Mocht je van deze service gebruik willen maken, vraag dan een offerte aan.

Advies over duurzaamheid

In samenwerking met de experts van Green Film Making blijven wij ons inzetten voor een betere wereld op het gebied van milieu en duurzaamheid. Zij informeren ons periodiek over de ontwikkelingen en mogelijkheden voor de filmindustrie.

Op het gebied van groene energie werken wij samen met onze partners SKOON, Wattsun en Volta Energy. Deze stille en milieuvriendelijke elektrische oplossingen vervangen een op een de gangbare diesel en benzine aggregaten.

Op het gebied van sanitaire voorzieningen zijn wij voorloper binnen de filmindustrie. Onze mobiele vacuümtoiletten, goed voor ongeveer 600 tot 700 spoelbeurten, werken stand alone dankzij zonnepanelen en zijn zodanig ontworpen dat er een minimum aan water wordt verbruikt. Daarnaast hoeven deze niet worden aangesloten op het riool of de waterleiding.

Hoewel onze focus op schonere toekomst is gericht ontkomen wij er momenteel niet aan om gebruik te maken van producten die gebruik maken van fossiele brandstoffen zoals benzine en diesel. Stichting Urban Street Forest plant jaarlijk bomen voor ons aan, waarmee wij onze uitstoot compenseren. Op die manier dragen wij een (klein) steentje bij aan een beter klimaat.

Kies je voor duurzaam werken op je filmset laat je dan gerust door ons adviseren.

Locatie advies

Onze jarenlange ervaring op het gebied van locatiemanagement zetten wij graag in om je te adviseren over de opzet van een basecamp en allerlei andere praktische en logistieke zaken op de set. Ook wanneer de vierkante meters gaan tellen kunnen wij je van dienst zijn. Naast ons grote assortiment aan bijvoorbeeld EZUP tenten kunnen wij ook zorgen voor de plaatsing van tenten voor grotere evenementen. Wij beschikken over een groot netwerk van partners. Mocht je op onze website niet vinden wat je nodig hebt, neem dan contact met ons op, zodat wij met je mee kunnen denken.

Technische ondersteuning, 24/7 bereikbaar

Ondanks zorgvuldig onderhoud kan het gebeuren dat het gehuurde materiaal het laat afweten. In noodgevallen zijn wij daarom 24 uur per dag bereikbaar en zorgen wij direct voor een oplossing zodat je verder kunt.

Parkeren

Wanneer je bij ons een materiaalwagen huurt kun je je eigen vervoermiddel kosteloos parkeren op ons beveiligde parkeerterrein.

Bij ons gehuurde make-up- en kledingbussen kunnen eveneens bij ons veilig en gratis worden gestald, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over diefstal of vandalisme.

Training

Werken op locatie lijkt eenvoudig maar er komt veel bij kijken. Vooral wanneer je nieuw bent komt er veel op je af. Mocht je als aankomend locatie-assistent behoefte hebben aan instructies over het werken met onze materialen dan kunnen wij je daar wellicht bij helpen. Deze training neem een werkdag in beslag. Hieraan zijn wel kosten verbonden maar zijn een goede investering om je werk op locatie soepeler te laten verlopen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.