Over ons

Vanaf onze oprichting in 2010 zijn wij in ons vakgebied, mede dankzij onze jarenlange expertise in het dynamische werkveld, gegroeid tot marktleider in facilitaire dienstverlening binnen de Nederlandse filmindustrie. Producenten uit binnen- en buitenland hebben met Locatiewerk BV een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van locatiefaciliteiten. Zo zijn wij betrokken geweest bij grote filmproducties, waaronder Ocean’s Twelve, Slag om de Schelde, Diepe Gronden, Mocro Maffia en Oogappels. Bij 90% van de commercials zijn wij eveneens betrokken. Denk hierbij aan commercials voor Red Bull, BMW, Albert Heijn, Hunkemöller en Tommy Hilfiger.

Locatiewerk BV is gespecialiseerd in verhuur van materialen voor het faciliteren van film- en televisieproducties, commercials, fotografie en evenementen. Van losse materialen tot materiaalwagens, van speciale voertuigen voor fotografie, make-up en kledingbussen tot state-of-the-art en duurzame toiletwagens. Uniek in Nederland is onze multifunctionele Skyliner. Wij hebben het allemaal!  Als wij het benodigde materiaal of de expertise zelf niet in huis hebben, kunnen wij altijd terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers.

Aangezien ieder project en locatie andere eisen stelt of uitdagingen met zich meebrengt, adviseren wij je ook graag op welke wijze specifieke materialen het beste kunnen worden ingezet. Neem hiervoor gerust contact met ons op.